Over ons

Arno van Wees en Emiel Wallerbosch
Sinds 1995, het jaar waarin Jos en Marian Wallerbosch Administratiekantoor J. Wallerbosch v.o.f. hebben opgericht, is ons kantoor het adres voor de verzorging van o.a. uw boekhouding, salarisadministratie, fiscale jaarrekening en fiscale aangiften. Persoonlijke begeleiding, betrokkenheid, bevlogenheid, korte lijnen, advies en werken conform de wettelijke regels, dat is waar ons kantoor voor staat. Dit alles tegen een scherp tarief!
 

Sinds 2010 is Emiel Wallerbosch toegetreden tot de v.o.f. Als zoon van Jos en Marian zorgt hij hiermee voor het voortbestaan van het kantoor! Emiel is voorheen 5 jaar werkzaam geweest als assistent accountant op een accountantskantoor in Deventer, en daarna als hoofd administratie bij een regionaal tegelzet- en handelsbedrijf.

Met ingang van 1 november 2014 is Arno van Wees toegetreden tot de v.o.f.  en is de naam gewijzigd in Wallerbosch Van Wees Administraties.  Arno is hiervoor 20 jaar werkzaam geweest als administateur/ loonspecialist op een administratiekantoor in Eibergen.